VFK - Vestsjællands fodbolddommerklub

 • Vintertræning

  Så starter vintertræningen i VFK

  Læs mere...
 • Cup NO 1 2020

  Dommertilmelding Cup No.1 2020

  Sommerferie... er Dommerferie!!

  Læs mere...
 • Teorimesterskab i VFK

  Teorimester 2020 i VFK

  Læs mere...
 • Bestyrelsen konstitueret 2020

  Bestyrelsen konstitueret

  Læs mere...
 • Indkaldelse til GF 2020

   onsdag den 29. januar 2020 kl. 18.00.

   

  i Mørkøvhallen

  Skamstrupvej 7

  4440 Mørkøv

   

  Læs mere...
 • VFK kontingent 2019

  Kontingent 2019

  Læs mere...
 • Indkaldelse til GF 2019

  GF 2019

  Læs mere...
 • Medlemslisten er opdateret

  Check venligst dine oplysninger.

  Læs mere...

Gentagne overtrædelser

Når en spiller nu for 3. gange i samme kamp begår samme klodsede frispark så tildeler vi en advarsel (gult kort) for gentagne frispark. 
Det gør vi vel også indendørs eller hvad?

"Gentagne overtrædelser" er ganske rigtigt et grundlag for at tildele et "gult kort" = udvisning for resten af kampen.  Men - "klodsede" frispark virker sprogligt lidt forkerte at uddele udvisninger (ud over frisparksudvisningen) på?
Man skal nok se de situationer, du henviser til for at kunne svare helt konkret !

Kan vi gøre noget tilsvarende hvis disse frispark fordeler sig over flere kampe samme dag med 20-30 min. mellemrum ?

Jeg må klart fastslå, at der (også i indefodbold) er tale om "en ny kamp" hver gang, så flere forseelser på en dag vil ikke kunne "lægges sammen" - automatisk. Samme spiller kan således modtage flere advarsler, samme dag, uden at det fører til udvisning (rødt kort).

Omvendt er der jo intet, der forhindrer dommeren i at opfatte en spillers generelle adfærd som så ukontrolleret, at der i realiteten er tale om en så bevidst tilsidesættelse af hensynet til modspillerne, at det SKAL medføre en udvisning. 

Tilsidesætter en spiller udendørs hensynet til en modspiller koster det advarsel (gult kort) eller i grovere tilfælde udvisning (rødt kort). 
Det samme gælder vel indendørs eller hvad?

Hvis en spiller tilsidesætter hensynet til en modspiller i indefodbold, skal vi igen se på, at der ikke BØR opstå alvorlig kropskontakt i indefodbold, simpelthen fordi det i den grad er farligt på grund af banens størrelse og indretning samt underlaget. Sanktionerne over for den slags forseelser skal derfor være klart strengere (og hurtigere) end i udefodbold. 

Jeg er derfor grundlæggende af den opfattelse, at der MEGET hurtigere skal falde "gule" eller "røde" kort i forbindelse med fysisk kontakt i indefodbold.