VFK - Vestsjællands fodbolddommerklub

 • Referat af generalforsamling 2021

  Referat af generalforsamling 2021

  Læs mere...
 • Nyt DFU

  Ny DFU bestyrelse

  Læs mere...
 • Medlemslisten er opdateret

  Check venligst dine oplysninger.

  Læs mere...

Lions Cup 2013

I pinsen gik det igen i år løs på banerne omkring Kalundborg til den 30. udgave af Lions Cup og VFK var naturligvis talstærkt repræsenteret.

44 klubber stillede op til kamp på de 3 stadions med alt fra lilleput piger og drenge til herre junior hold. Snekkersten gjorde sig ekstra bemærket, da de i drenge rækken stillede op med hele 3 piger på det ene hold, som faktisk nåede semifinalen i A-spillet.

Dommerstandarden var efter klubbernes udsagn højnet igen i år, så de VFK'ere som deltog, kan klappe hinanden på skulderen og sige godt klaret!

Hele weekenden igen var der en god stemning blandt dommerne, som hyggede sig på tværs af alder, niveau og kondital. Der blev diskuteret en masse regler og paragraffer - til tider nærmest konkurreret på hvem der havde uddelt flest advarsler. Det foregik helt sikkert en masse sparing og erfaringsudveksling under hele stævnet. Mandagen stod dog mest i Superligaens tegn, hvor der heftig blev diskuteret nedrykningsdrama.

Status efter 3 dage, en masse løbede kilometer og en del sol - må være at Lions Cup 2013 også fra dommernes vinkel blev en god oplevelse!

Kamp 159: GIE 2 - KG (Dommer 14229 Marco Sønderhauge Jensen)