VFK - Vestsjællands fodbolddommerklub

 • Julebanko

  Endnu en Sæson gik med fodbold og fløjt
  Det tid er til Banko med humør der er Højt

  Læs mere...
 • Teori

  teorigennemgang den 7/11 i mørkøv

  Læs mere...
 • Vintertræning

  Så starter vintertræningen i VFK

  Læs mere...
 • Bestyrelsen konstitueret 2018

  Bestyrelsen konstitueret

  Læs mere...
 • Oprykninger 2018

  Oprykninger i  2018

  Læs mere...
 • Medlemslisten er opdateret

  Check venligst dine oplysninger.

  Læs mere...

Lions Cup 2013

I pinsen gik det igen i år løs på banerne omkring Kalundborg til den 30. udgave af Lions Cup og VFK var naturligvis talstærkt repræsenteret.

44 klubber stillede op til kamp på de 3 stadions med alt fra lilleput piger og drenge til herre junior hold. Snekkersten gjorde sig ekstra bemærket, da de i drenge rækken stillede op med hele 3 piger på det ene hold, som faktisk nåede semifinalen i A-spillet.

Dommerstandarden var efter klubbernes udsagn højnet igen i år, så de VFK'ere som deltog, kan klappe hinanden på skulderen og sige godt klaret!

Hele weekenden igen var der en god stemning blandt dommerne, som hyggede sig på tværs af alder, niveau og kondital. Der blev diskuteret en masse regler og paragraffer - til tider nærmest konkurreret på hvem der havde uddelt flest advarsler. Det foregik helt sikkert en masse sparing og erfaringsudveksling under hele stævnet. Mandagen stod dog mest i Superligaens tegn, hvor der heftig blev diskuteret nedrykningsdrama.

Status efter 3 dage, en masse løbede kilometer og en del sol - må være at Lions Cup 2013 også fra dommernes vinkel blev en god oplevelse!

Kamp 159: GIE 2 - KG (Dommer 14229 Marco Sønderhauge Jensen)