VFK - Vestsjællands fodbolddommerklub

 • Referat af generalforsamling 2021

  Referat af generalforsamling 2021

  Læs mere...
 • Nyt DFU

  Ny DFU bestyrelse

  Læs mere...
 • Medlemslisten er opdateret

  Check venligst dine oplysninger.

  Læs mere...

Nyhedsbrev nr. 1 2017

 

 

 

 

 

VESTSJÆLLANDS FODBOLDDOMMERKLUB

 

                                                          Fårevejle den 4. juli 2017.  

 

 

                                 Nyhedsbrev nr. 1 2017.

VFK.

 

VFK afholdte generalforsamling den 25. januar 2017. Formanden aflagde beretning for bestyrelsen og den blev godkendt. Kassereren fremlagde regnskabet, og det blev også godkendt. Den foreslåede kontingentstigning blev vedtaget. På valg var Per Svendson, Hans Andersen og Lars Pedersen, og alle blev genvalgt. Steen Jensen blev Årets VFK`er og Mikkel Jensen årets fund. Fyldigt referat findes på vores hjemmeside.

 

Uddannelsesgruppen.

 

Sommertræningen er begyndt i Tølløse hver tirsdag fra kl. 19.00, og vi træner indtil turneringen går i gang igen. Vi forventer at starte op med vinter træningen i november 2017, men nærmere vil tilgå den enkelte dommer.

 

Talentgruppen.

 

Der har ikke været afholdt nogle møder siden sidst, da de fleste af vores talenter er med i DBU´s talentgruppe. 

 

Aktivitestudvalget

 

Grill og minigolf aften blev afholdt den 30. juni 2017, men der var ikke den helt store tilslutning med kun 21 voksne og 3 børn.  Det blev alligevel en hyggelig aften, selv om der blev lavet lidt om på menuen. Spørgsmålet er nok om vi skal holde det den anden fredag i juni, da mange sikkert allerede tager på ferie, så snart børnene starter skoleferien. Vi påtænker at holde en golfaften på Dragsholm Golfklub en gang i september 2017.

 

DBU Sjælland.

 

 

 

DBU-Sjælland og dommerklubberne holder dialogmøder, og disse afholdes i en god tone. Dommerklubberne får ikke lov til at bestemme så meget, men kun det der er aftalt i udmøntnings notatet, som bla. er organisering af løbe- og teoritest. Teoriseancerne forud for testen i 2018 er allerede planlagt, og det bliver 8. og 11. januar 2018 i Mørkøv for de dommere, der dømmer under DBU-Sjælland.

 

Med hensyn til op- og nedrykninger, blev dette frigivet fra den 3. juli, og følgende VFK dommerne fik en oprykning:

 

Til S2: Mathias Lykke, Gustav Olsen, Andreas Thornsen og Chris Sørensen.

 

Til S3: Patrick Uglebjerg

 

Til S4: Enrique Lopez, Lennart Jensen, Rasmus Keiwe, Mie Lukassen Jørgensen og Atakan Güngördü.

 

Der er kommet en del nyt lovstof pr. 1. juli, og dette er sendt ud til samtlige dommere, som selv skal sætte sig ind i lovændringerne inden de første kampe starter.

 

DFU.

 

DFU og DBU er stadig ikke blevet enige om et vigtigt punkt i 21 punkts erklæringen og udmøntningsnotat, men håber sagen bliver afklaret i efteråret.

 

DGI.

 

Efter en veloverstået forårsturnering, holder DGI turneringen nu sommerferie frem til uge 32. Atter er der blevet dømt mange kampe, og alle påsætninger er klaret uden de store problemer. Et par småkiks sker der altid, men klubberne har fået en forklaring på det skete. Der har været mange dommere til rådighed, så vi håber også de er behjælpelig i efteråret. Foruden DGI 8 mands og DGI 11 mands veteran påsætter VFK i Odsherredsturneringen 7 mands og 11 mands oldboys i Privatturneringen.

 

Rigtig god sommer til jer og jeres familie.

 

Per Svendson, Jan Priess, Søren Elmelund, Hans Andersen, Lars Pedersen