VFK - Vestsjællands fodbolddommerklub

Nyhedsbrev nr 1 2021

Nyhedsbrev nr. 1 2021

Nyhedsbrev nr. 1 2021.

 

Så satser vi på, det nu er sikkert at afholde vores udsatte generalforsamling fra 27. januar, så derfor indkaldes der til ordinær generalforsamling fredag den 3. september 2021 kl. 18.00 i Mørkøvhallen Skamstrupvej 7 4400 Mørkøv. Dagsorden ifølge vedtægterne.

 

VFK fik følgende oprykninger ved sommerpausen og disse dommere skal prøve kræfter i en ny række efter sommerferien: 3 division: Mathias Lykke - SS Atakan Güngördü - S1 Jacob Majgård Christensen - S2 Sander Larsen - S3 Herman Kilic Madsen, Jan Lukassen Jørgensen og Cebrail Güngördü - S4 Murat Balikci - Christian Fredslund og Niclas Rønne-Christensen. S2 som udvikler Henrik Them Christensen og Per Svendson. Bestyrelsen ønsker alle tillykke med oprykningen. Til de få som er blevet rykket en række ned uden årsagen var dåbsattesten, er det med at komme videre og bevise, nedrykningen var en fejl.

Sommertræning.

 

Hver mandag startende 21/6 fra 18.30 - 20.00 yoyo træning i Ruds Vedby hallen styret af Jan Lukassen Jørgensen. Slutter den 26. juli 2021.

 

Hver tirsdag løbetræning Cooper udendørs og interval træning i Holbæk Sportsby fra kl. 18.30 med coach Torben Emil Olsen.  Slutter den 3. august 2021. Der er ikke mulighed for omklædning.

 

Hver torsdag løbetræning udendørs i Holbæk Sportsby fra kl. 18.30. Dette er selvtræning. Ingen mulighed for omklædning.

 

På torsdage med start den 24 /6 og sidste gang 5/8, kan der trænes yoyo i Vipperød hallen mellem klokken 18.00 og 19.00. Slutter den. 5. august 2021.

 

Torben Olsen vil stå for dette - og der er mulighed for omklædning og bad.

 

Det vil være muligt at selvtræne i Slagelse på løbebanen ved Nordhallen. Dette gælder på mandage og onsdage fra kl. 18.30. Der er ikke mulighed for omklædning. Slutter den 4. august 2021.

 

 

 

Mentorudvalget.

 

Alle nye dommere skulle gerne være tilbudt en mentor, hvis man ønskede det. Er det ikke tilfældet,

skal man kontakte Hans Andersen på mail: thode@andersen.mail.dk

 

Uddannelsesgruppen.

 

DBU afholder teoriaften den 4. august 2021 i Mørkøvhallen kl. 19.00 til 22.00. Tilmelding på DBU-Net - Kurser - Kursustilmelding - Sjælland - Dommer - Teori.

 

DBU afholder teoriaften den. 5. august 2021 i Landbyhuset Gyrstinge Bygade 36 4100 Ringsted.

Tilmelding på DBU-Net - Kurser - Kursustilmelding - Sjælland - Dommer - Teori.

 

 

Hans Andersen vil sørge for, der bliver en teoriaften fir IKKE DBU dommere.

 

 

.

 

 

 

12-0

 

Aktivitetsudvalget.

 

Fodboldgolf afholdes søndag den 15. august 2021.

 

Golf afholdes fredag den 24. september 2021.

 

Julebanko afholdes fredag den 26. november 2021.

 

Der sendes særskilt indbydelser ud til de 3 arrangementer.

 

Tre af vores dommere et tilmeldt broløbet den 11. september, og her vil VFK sponsere en løbe t-shirt. Skulle der være andre som ønsker at deltage i broløbet, vil de også få en løbe t-shirt.

 

 

 

 

DFU

 

Der foregår i øjeblikket forhandlingerne vedrørende den nye tøjaftale, og 5 leverandører har afgivet tilbud - og en enkelt af dem er indtil videre siet fra. Der skal være møder med de 4 tilbageværende leverandører, og man håber at kunne komme med en udmelding omkring den 1. september.

Bestyrelsen i VFK er helt enige om, at det skal være DFU der fortsat forhandler med Tøjleverandøren, og laver aftalen ligesom det skal være en fordel for dommere, at være medlem af en dommer klub.

 

DFU ønsker også hurtigst muligt at drøfte dommernes honorarer. DBU har allerede i begyndelsen af 2021 efter indstilling fra DBU Breddes bestyrelse henvendt sig til DIF, for at sikre, at der arbejdes for, at loftet for godtgørelse generelt hæves og bliver indeksreguleret fremover. Der var stor enighed om, at DFU og DBU Bredde i fællesskab skal løfte denne problemstilling politisk, og på den måde øge politikernes bevågenhed på problemet.

 

Ved behandling i FKP udvalget - er VFK tildelt et beløb til løbetræning og Julebanko.

 

 

 

DBU Sjælland.

 

Alle dommere skulle gerne have modtaget oplysninger om at der et test i Holbæk Sportsby og i Kirke Såby hallen den 8. august 2021.

 

Det er i år SØF (Sydøstsjællands Fodbolddommer Klub) der står for kontrollantsiden ved testen, men på grund af sommerferie mangler der hjælpere, så har du lyst til at hjælpe, skal du sende en mail til Formanden på mailadresse: per.svendson@mail.dk

Der skal bruges hjælpere både i Såby og Holbæk.   

 

 

DBU Breddes bestyrelse har i år vedtaget, at der ikke længere skal løbes en aldersbaseret test.

Det har den betydning at I ikke længere skal til den obligatoriske 10 minutters test og derved kan dømme uden at skulle testes. Dette gælder alle dommere over 70 år fra S4 og S5 til ungdom.

DBU Sjælland forventer naturligvis fortsat, I er i form og kan følge med i kampene, selvom testen er afskaffet.

 

DGI.

 

Efterårsturneringen til DGI 8 mands og 11 mands kampe er klar hos kamppåsætteren, og påsætningen er så småt ved at starte. De første kampe spilles i uge 32, men det er ikke mere en 20 stk. Først fra uge 33 kommer der rigtig gang i den. Har du lyst til at hjælpe ved DGI kampe en dag eller to om ugen, så send straks en mail til: per.svendson@mail.dk - med dine disponible dage i uge 33 og 34. Mange dommere har allerede stillet sig til rådighed, men der er stadig plads til flere.

 

Bestyrelsen ønsker jer alle en dejlig sommer.

 

 

Jan Priess, Hans Andersen, Per Svendson, Steen Jensen & Lars Pedersen